5 τρόποι για να συνδεθείτε με μια ομάδα

Friends enjoying hillside

Όλοι νιώθουμε μοναξιά μερικές φορές, είτε επειδή μόλις μετακομίσαμε είτε επειδή οι φίλοι και η συγγενείς μας είναι απασχολημένοι. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα συναίσθημα προς αποφυγή.
Η πνευματικότητα και η υγεία συνδυάζουν μερικούς τρόπους για να συνυπάρχουμε με τους άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν είμαστε συνεσταλμένοι:

1 – Ακουστείτε. Τραγουδήστε σε χορωδία ή αρπάξτε το μικρόφωνο στο καραόκε. Εκτός από το ότι θα γνωρίσετε κόσμο, θα περάσετε και πολύ καλά.

2 – Ομορφύνετε έναν χώρο. Καθαρίστε μια παραλία ή έναν τοίχο στον δρόμο. Προσφερθείτε να βοηθήσετε εθελοντικά. Θα γνωρίσετε κόσμο.

3 – Υιοθετήστε κάποιον. Καλέστε μια οικογένεια, έναν εργένη γείτονα, κ.λπ. για φαγητό ή για επιτραπέζια παιχνίδια. Θα κάνει καλό και στους δυο σας και θα το διασκεδάσετε.

4 – Μαθήματα μαγειρικής. Γνωρίστε κόσμο, γελάστε, γυρίστε σπίτι με φαγητό, είναι ο τέλειος τρόπος για να περάσετε ένα όμορφο, χαλαρό βράδυ.

5 – Γραφτείτε στο γυμναστήριο και κάντε ομαδικά μαθήματα. Τα ομαδικά μαθήματα γυμναστική είναι σαν θεραπευτικές συνεδρίες σε περιόδους στρες.