Πώς να τρώτε και να είστε λεπτοί σε κάθε ηλικία: 20s

Group of friends with drinks having fun

Είναι γνωστό ότι υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων σώματος και τρόπου ζωής, που κάνουν την απώλεια βάρους πιο δύσκολη με την πάροδο του χρόνου.
Αν και δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο για να γυρίσει πίσω τον χρόνο, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τον εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Όταν διανύεται τη δεκαετία των 20, η κορυφαία διατροφική παγίδα είναι σχεδόν πάντα το αλκοόλ.

Μπορείτε:

Να ελαφρύνετε την παραγγελία σας: Πιείτε μπίρες αντί για κοκτέιλ. Επίσης, τα κοκτέιλ που γίνονται στο μίξερ είναι ακόμη μεγαλύτερες διατροφικές παγίδες, γι’ αυτό επιλέξτε ένα ποτό με καθαρή σόδα.

Σχεδιάστε το γεύμα σας μετά το ποτό: Εκτός από το ότι είναι ορεκτικό, το αλκοόλ μειώνει τις αναστολές, κάνοντάς σας να τρώτε πράγματα που δεν θα τρώγατε νηφάλιοι. Πριν πιείτε την πρώτη γουλιά, αποφασίστε τι θα φάτε αφού σταματήσετε να πίνετε.

Μειώστε τον ρυθμό σας: Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες υπερφαγίας μαζί με το ποτό είναι ότι κάποιος πίνει πάρα πολύ και πάρα πολύ γρήγορα. Για να περιορίσετε την αύξηση του αλκοόλ στο αίμα, παραγγείλτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό με κάθε ποτό και βεβαιωθείτε ότι θα το τελειώσετε.