Αυτά τα μπουκάλια κρασιού είναι για διάβασμα

1_librottiglia_compo_a_01

Όλοι γνωρίζουμε ότι, μερικές φορές, το μόνο που θέλουμε είναι ένα ήσυχο βράδυ με ένα ποτήρι κρασί. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε αυτή την ευχαρίστηση με την ανάγνωση με έναν ευκολότερο τρόπο, επειδή η εταιρεία Reverse Innovations συνεργάζεται με το οινοποιείο Matteo Correggia. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια σειρά από κρασιά που ονομάζεται Librottiglia. Αυτά τα μπουκάλια είναι ένα ιδιαίτερο είδος. Στην ετικέτα τους υπάρχει μια σύντομη ιστορία, την οποία μπορείτε να διαβάζετε, ενώ πίνετε.
Κάθε ιστορία έχει γραφτεί ειδικά για να έχει το ιδανικό μήκος για την ανάγνωση, ενώ πίνετε μισό μπουκάλι, που σημαίνει περίπου δυόμισι ποτήρια.
Οι ιστορίες, γραμμένες από τρεις συγγραφείς, τα θέματα και το στιλ τους έχουν προφανώς επιλεγεί για να συνδυάζονται τέλεια με κάθε κρασί, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία κρασιού.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα μπουκάλια με τις ιστορίες είναι σήμερα διαθέσιμα μόνο στα ιταλικά, τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε καλά για να απολαύσετε πραγματικά την πλήρη εμπειρία. Εσείς σκέφτεστε να μάθετε ιταλικά; Αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος.